Irrealis 4


Beste speler, npc en overige mensen van Irrealis,

Net buiten de grenzen van Prythi en Musa ligt een dorpje. Het weer is er goed, tussen de bergen, en de grond is er vruchtbaar. Een ideale plek om een dorp te stichten. Toch is er pas sinds kort een jonge nederzetting, of is er pas sinds kort wéér een jonge nederzetting? Het stof is opgewaaid en de vloek die op het gebied rustte is verbroken, maar dat wil niet zeggen dat de het gevaar geweken is. Er is nog veel werk te doen. Hoe lang zullen ze het uithouden?

Drie pilaren gloeien zachtjes naast de weg. Zoals deze zijn er velen, maar zoals deze groep is er geen één. Eindelijk zijn ze vrij. Vrij om te doen wat ze moeten doen. Met het komen van de dagen en het tikken van de klok komt het moment steeds dichterbij. Er zijn flitsen van potentie, momenten van mogelijkheid. Kansen om te scheppen.

Een bont gezelschap is op weg door de bossen, op weg naar het dorpje dat ooit was genaamd – Miroto. Ze hebben gehoord van een nederzetting, een nieuwe plek met rare wezens, niet van deze wereld. Elk komen ze met eigen redenen: Vermaak, handel, onderzoek of politiek. Wilde verhalen doen de ronde. Verhalen over goden gezusters en lopende doden, alchemisten en moordenaars, gevaar en avontuur. Er valt voor iedereen wel wat te halen, maar wie krijgt wat ze willen en wie krijgt wat ze verdienen?

Wat wordt jouw rol in dit verhaal? Avontuur en ontdekking liggen voor je klaar van 12 tot 14 oktober!

Schrijf je in voor Irrealis 4! Meer informatie en inschrijven via https://www.irrealis.nl/index.php/evenmenten/inschrijf-formulier

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje of email!

We hopen je snel te kunnen verwelkom op ons gave evenement.

Tot dan,

Irrealis crew