Artikelindex


OC Informatie:

Datum: 21 tot en met 23 juni 2019

Locatie: de Roerdomp
Ontginningsweg 10 te Westelbeers
(Noord-Brabant)

De prijzen:
Vroeg boek                   Normale prijs               Aan de poort
t/m  17-05-2019            t/m 20-06-2019
Speler:    €55,00            €65,00                        €75,00
Figurant: €35,00            €45,00                        €55,00
(Prijzen zijn inclusief alle maaltijden op het event, exclusief alcoholische versnaperingen.)
Te betalen via IBAN: NL43INGB0007984771, ten name van Stichting Irrealis, onder vermelding van het event waarvoor je aan mee wil doen en je oc naam. Vergeet hierbij niet het goede event in te vullen. Mocht je een allergie hebben moet je dit uiterlijk 07-02-2019 doorgeven zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Vragen? Stuur ons gerust een berichtje of email!

Overige evenementen 2019:
Irrealis 7: 18-20 oktober 2019


IC Informatie:

Vrijwel iedereen heeft kunnen zien hoe de planeten op een lijn stonden. Overal ter wereld doen er verhalen de ronde over wat dit betekent. Er gaan verschillende geruchten rond over grote rituelen die zijn gedaan tijdens deze Harmonic Convergence. Er zijn vele verhalen over wat verschillende groepen van plan waren tijdens deze gebeurtenis. Het is nog onduidelijk voor de meesten wat precies de effecten van de Harmonic Convergence zijn.

De dorpelingen van Miroto* hebben de eerste effecten van de Harmonic Convergence gemerkt. Die lijken redelijk subtiel. In eerste instantie leken er alleen wat wezens in het dorp aan te komen die claimden verdwaald te zijn. Voor de rest leek het redelijk rustig te zijn in het dorp, tot verschillende dorpelingen meenden gefluister te horen. In eerste instantie merkten de meeste dorpelingen hier niet zoveel van. Maar nu lijkt het alsof het geluid van de wind soms verandert in gefluister.

*= Miroto is het dorp waar de spelers zich gevestigd hebben. Dit is dus ook het dorp waar het event zich afspeelt. Miroto is een onafhankelijk dorp (tot nu toe). Miroto ligt tussen de Federatie en de Republiek in. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Musarum (de hoofdstad van de Republiek) en de Oranje Citadel.