Beste Mensen,

Het mag eindelijk weer en Irrealis gaat er weer vol voor !
Irrealis 13 vind plaats van 24-26 juni 2022  op de vertrouwde locatie de Roerdomp.

 

IC Teaser:

Het dorpje Miroto, voorheen een verlaten gehucht in een vervloekte vallei, nu onderdeel van de Federatie van Prythi, staat in het midden van intrige en diplomatieke spanning tussen de Jati landen. Het Keizerrijk Musa, de Federatie van Prythi en het Koninkrijk Choso zagen na het oplichten van de vloek hoe het dorpje zich ontwikkelde tot een bron van kennis, geld en invloed, en alle drie proberen ze op hun eigen manier een graantje mee te pikken.

Nou is het in de vallei niet tot een enkele vloek gebleven, ook zijn er onder andere een ophoping van overleden zielen, kristallen bezeten door wilde geesten, energielijnen die op elkaar zijn afgestemd, democratiegolems en vals zingende stenen langsgekomen.

Daar blijft het niet bij, er gaan geruchten van nog meer aankomend wel en wee. Wordt er een groot congres georganiseerd voor de nomadische Vesanen en waarvoor? Zijn de spirituele Calagh-Eir nog steeds op zoek naar een aankomende disbalans en wat is het? Komt er een onderzoek naar verkiezingsfraude? En zelfs de goden en Paragons zouden wel eens langs kunnen komen.


De prijzen voor Irrealis 13 zijn als volgt:

Uiterlijk: Vroeg boek Normale prijs Aan de poort
  T/m 13-05-2022 T/m 23-06-2022  
Speler: €60,00 €70,00 €80,00
Figurant: €45,00 €55,00 €65,00

Prijzen zijn inclusief alle maaltijden op het event, exclusief alcoholische versnaperingen.
Te betalen via IBAN: NL43INGB0007984771, ten name van Stichting Irrealis, onder vermelding van het event waarvoor je je hebt aangemeld en je oc naam(en).
Mensen die hebben betaald voor een van de evenementen tijdens de corona periode kunnen deze betaling gebruiken voor Irrealis 13 of 14, hier zal deze betaling verwerkt worden als zeer welkome donatie.

Inschrijven kan op de volgende pagina:

https://irrealis.nl/index.php/inschrijven/inschrijf-formulier

Vergeet hierbij niet het goede event in te vullen.

Mocht je een allergie hebben moet je dit uiterlijk 09-06-2022 doorgeven zodat er rekening mee gehouden kan worden.
Vragen? Stuur ons gerust een berichtje of email!

Tot het volgende evenement en met vriendelijke groet,

De Irrealis Crew