Afdrukken


Beste Mensen,


Na lang wachten durven wij het weer aan, Irrealis 12 staat weer op de planning en willen we door laten gaan. Dit betekend een larp op 1,5 meter afstand, maar dat moet de lol niet drukken. Het Corona protocol van Irrealis 10 staat nog op de website. Deze zal grotendeels toe worden gepast. Een week voor het evenement zullen we jullie het Corona protocol toe sturen die we dat evenement aan gaan houden. Hierin zullen de actieve regeringsmaatregelen zijn verwerkt. Corona gerelateerde vragen mogen gesteld worden per email of op Discord in het speciale kanaal: https://discord.gg/kfg6s6p. Voor overige vragen kan je het bestuur benaderen op de gebruikelijke kanalen.

 

Irrealis 12 vind plaats van 6 tot en met 8 augustus 2021.
Het event is op de vertrouwde locatie de Roerdomp (Ontginningsweg 10 in Westelbeers).

De kosten van de zelftest zullen we helaas mee moet nemen in de toegangsprijs, dit resulteert in €7,50 extra kosten.
De prijzen voor Irrealis 12 zijn, in verband met de zelftesten als volgt:

Speler:        €77,50

Figurant:    €62,50

Let op er is een maximum aan deelnemers vastgesteld, dit is 50 tenzij de overheid anders bepaald.Bij de poort dient IEDEREEN een bewijs van vaccinatie te hebben of een zelftest af te nemen. Mocht je hier niet toe bereid zijn, dan verzoeken we je vriendelijk om dit evenement over te slaan. Uiterlijke inschrijvingsdatum is 30 juli 2021, poort inschrijvingen zijn NIET mogelijk. 


Prijzen zijn inclusief de zelftest en alle maaltijden op het event, exclusief alcoholische versnaperingen. Te betalen via IBAN: NL43INGB0007984771, ten name van Stichting Irrealis, onder vermelding van Irrealis 12 en je oc naam. Inschrijven kan op de volgende pagina: https://irrealis.nl/index.php/inschrijven/inschrijf-formulier Vergeet hierbij niet het goede evenement (Irrealis 12) en de eigen verklaring in te vullen. Mocht je een allergie hebben moet je dit uiterlijk 30-07-2021 doorgeven zodat er rekening mee gehouden kan worden.

 

De Irrealis Crew wenst ieder nog veel success in deze tijden,
en hopen jullie te zien bij Irrealis 12.