Inschrijven voor onze evenmenten doe je door het inschrijfformulier op de website in te vullen. heb je vragen? Stuur vooral een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergeet ook niet te betalen, totdat je betaald hebt is je inschrijving niet defintief!

Betalen kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar : Stichting Irrealis  NL 43 INGB 0007 9847 71, onder vermelding van het event en je OC naam.

Na inschrijving kan je je ingevulde Character sheet (hier te vinden) en je achtergrond mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je setting of ras specifieke dingen in je achtergrond verwerken, maar weet je niet wat voor dingen dat zouden kunnen zijn? We hebben een formulier gemaakt met vragen om je daarbij te helpen. Deze vind je hier. Met vragen, opmerkingen of voorstellen kan je ons altijd een berichtje sturen op Facebook, of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.