Spelwereld

Welkom in onze spelwereld! Kijk vooral even rond. Specifieke informatie over de volkeren van de wereld vind je onder de kopjes in het menu van de spelwereld. Op het continent dolen verschillende intelligente rassen rond, elk met hun eigen cultuur en bijzonderheden. Wat kan je hier ontdekken en wie kan je hier ontmoeten?

Neem een kijkje in de landen van de Jati, thuis aan een eigenaardig volk, in drie├źn gesplitst door hun kastenstelsel. Ontmoet de nieuwsgierige Vesanen in hun rondreizende Parsajan, help hen zoeken naar het antwoord op hun vraag. Experimenteer mee met de vindingrijke Kobolden, in hun steden of laboratoria bij de andere volkeren, altijd op zoek naar de nieuwste snufjes en uitvindingen. Pas op voor de enigmatische Calagh-Eir, nieuw op dit continent en op zoek naar de disbalans. Ook zijn er vluchtelingen van een andere wereld, die een thuis proberen te vinden. Mogelijk kunnen ook zij je hulp gebruiken bij het ontdekken van deze nog onbekende wereld.

Wezens die proberen om met wetenschap hun persoonlijk levensraadsel op te lossen

Wezens die zich richten op balans en overleven in de natuur

Wezens die zo veel moeite doen om in hun korte leven hun meester uitvinding te doen, dat ze zichzelf vaak opblazen

Wezens die een standensysteem volgen en erg gericht zijn op politiek

Heb je vragen over de spelwereld? Stel deze vooral, door een mailtje te sturen naar spelleiding@irrealis.nl. We zullen dan zo snel mogelijk al je vragen beantwoorden.

De kaart van het continent, voor ons gemaakt door Arlieke!