Download details

Irrealis regelsysteem Irrealis regelsysteem HOT

Beste deelnemers,
 
Met gepaste trots presenteren we onze update van het regelsysteem! 
 
Niet schrikken, we hebben voornamelijk dingen verbeterd, verduidelijkt en gestroomlijnd. Craften, magie en spelersvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel en we hebben dan ook geprobeerd deze eigenschappen kracht bij te zetten.
 
Was is deze update wel?
- Een verduidelijking. Regels waar we vaak vragen over kregen zijn nu duidelijker uitgewerkt.
- Een buff voor magie. De vaak verzochte, langverwachte verkorting van de cooldowns is hier!
- Een versimpeling. Omdat we vaak zien dat spelers heel goed in staat zijn om zelf hun spel te maken, hebben we specifieke uitzonderingen uit het regelsysteem gehaald die hierop gericht waren.
- Versoepeling. Een aantal regels over hoe lang iets moet duren, hoe iets gemeld moet worden bij een SL en andere verplichtingen zijn versoepeld of geschrapt, om zo het spel hier niet mee te belasten.
 
Wat is deze update niet?
- Een volledige overhaul. Alles wat al goed was, hebben we zo gelaten. We willen als SL team graag voortbouwen op wat er al was en wat onze spelers al kennen.
- Een nerf. We hebben skills her en der verduidelijkt, maar niet zwakker gemaakt. Een larp-karakter is in zekere zin altijd een held, en zo mag het ook voelen.
- Complex. We hebben regels niet complexer gemaakt. Simpele regels stimuleren creatief en leuk spel. Verwarring over regels helpt daar niet bij.
 
 
Met deze update willen we als spelleiders graag nog meer creatief spel, experimenteren en spelersinbreng stimuleren. Alles wat al was – wat je karakter geleerd heeft in het verleden – is er nog steeds, en we hopen dat met deze update uit die vaardigheden en kennis, nieuwe avonturen, plannen en richtingen ontstaan.
 
Wij hebben zin om op Irrealis 3 aan de slag te gaan met deze update, en we hopen jullie ook! Heb je vragen over de aanpassingen, de gevolgen voor jouw karakter, of de motivatie achter een bepaalde aanpassing? Schroom dan niet te mailen naar spelleiding@irrealis.nl. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.
 
Met vriendelijke groeten, en tot Irrealis 3!
 
Spelleidingteam Irrealis
Information
Created 2017-08-11
Changed 2019-06-26
Version 1.2.2
Size 732.43 KB
Rating
(3 votes)
Created by Super User
Changed by Marcel Biermans
Downloads 537
License
Price