Onze evenementen zijn voor iedereen.
We gaan voor: Roleplay, crafting en  combat spel.

Spel is voor ons het belangrijkste, en onze focus ligt dan ook niet op grote einde-van-de-wereldplots.
Wel zijn er diverse volken, waarmee diplomatieke relaties aangegaan kunnen worden.

Je kunt bij ons vrienden maken met iedereen, maar ook iedereen tot vijand maken. Ook is er genoeg te ontdekken, en er worden met enige regelmaat nieuwe elementen geintroduceerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw ras, een nieuwe vorm van magie, of een nieuw element. Hierdoor blijft er voor zowel nieuwe spelers als onze veteranen genoeg te ontdekken.

Irrealis is een gesloten setting, wat inhoudt dat je alleen iets kan spelen wat de SL goedgekeurd heeft. Dit levert soms wat beperkingen op, maar zorgt er vooral voor dat de wereld consistent voelt, en dat je karakter goed past in de setting. Hierdoor beleef niet alleen jij leuk spel, maar ook iedereen om je heen. Het spel bestaat immers voornamelijk uit spelers die interactie aangaan met de wereld, maar ook met elkaar!

Wil je komen spelen, kijk dan vooral even rond onder het kopje spelwereld. Hoewel onze organisatie al heel oud is, zijn we pas kort op de huidige wereld aan het spelen. Het kan dus zijn dat er nog wat informatie mist voor je gevoel. Heb je hier vragen over, of wil je een karakter voorleggen? Het je geen idee wat je wilt spelen? Stuur dan vooral een mailtje naar de spelleiding (sDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Ook kan je ze vinden op onze facebook pagina. We helpen je graag!

 

De datums van onze evenementen  kan je vinden op de homepage van deze site, en ook op de kalender.