Het continent

Rondom het continent zijn verschillende gebieden, met zijn eigen bewoners. De meest bekende en belangrijkste van deze gebieden zijn : de landen van de Calagh-Eir, de landen van de Everlasting  en de Sitis Woestijn
 

Het verre noorden

De Calagh-Eir komen van een continent ten noorden van het continent waar de andere volkeren leven. Op dit continent zijn er grote, uitgestrekte oerbossen. Vanaf de wildernis van dit continent zijn zij op schepen de zee overgestoken naar dit continent. Op hun eigen continent wonen de Calagh-Eir samen in stammen.


Het verre oosten

In het verre oosten is het land Redice (spreek uit als Ré-die-tsjé) te vinden. Dit is het land van de Everlasting. Zij zijn sinds kort in de regio verschenen om het licht van hun godin Chaska te verspreiden. Ze vertellen de mooiste verhalen over de schoonheid van hun steden en hun architectonische hoogstandjes.

De Sitis Woestijn

Zoals de naam al zegt, is het een woestijn. De oases aan de westkant worden als doorgangsroute gebruikt. Reizen via deze routes is makkelijker dan om door de bergen te reizen, mits je genoeg voorraden mee hebt.